Workshop foodfotografie

Heb jij een leuke blog, maar lukt het je niet die éne mooie foto te maken? Smaakt je gerecht heerlijk, maar lukt het niet om dit op beeld over te brengen? Heb je een spiegelreflexcamera, maar weet je niet wat je er allemaal mee kunt?

Dit zijn zo maar een paar vragen waar iedere blogger wel eens tegenaan loopt. En geloof mij als ik je zeg dat iedereen die blogt hier wel eens tegenaan loopt. Hoe fijn zou het zijn om antwoord te krijgen op ál deze vragen? Ik heb de antwoorden op al jouw fotografievragen samengevoegd in één workshop!

Met de workshop foodfotografie die ik geef, leer je op een jip en janneke-manier hoe je met jouw camera het beste resultaat kunt behalen. We gaan aan de slag met styling en het gebruik van props. Je leert naar licht te kijken en hoe je in bijna alle omstandigheden met een statief prachtige foto’s kunt maken.

Wanneer je naast de workshop foodfotografie ook wilt kijken hoe je het beste uit jouw werkplek kunt halen, kun je er voor kiezen een privé workshop te boeken. Ik kom bij jou langs en ga één op één de workshop behandelen. Daarnaast gaan we jouw werkplek onderzoeken of er meer uit te halen is dan dat je nu doet en brengen dit direct in de praktijk. 

Dé fotografieworkshop die iedere foodblogger moet volgen!

Workshop Foodfotografie door DeedyLicious.nl

Workshop Foodfotografie

In de workshop Foodfotografie gaan we aan de slag om jouw camera beter te leren kennen. We stappen af van de automatische piloot en gaan het beste uit jouw camera halen. Ik geef je tips en tricks om te leren kijken naar lichtcompositie en het gebruik van props.

Tijdens de workshop behandel ik de grootste ergernis van de foodblogger; werken met weinig licht én als de wens er is hoe je makkelijk en betaalbaar kunt werken met een daglichtlamp. Daarnaast ga je naar huis met inspiratie voor het gebruik van achtergronden, informatie over lenzen en het creatief gebruiken van je omgeving.

Ik heb er erg veel van geleerd en vind het een echte aanrader!

Debbie van Deb’s Bakery & Kitchen

De workshop vindt in groepsverband plaats in Zoetermeer en duurt drie uur. Je werkt tijdens de workshop met je eigen camera (deze moet handmatig in te stellen zijn) en een statief en werkt in groepjes van twee. De workshop duurt 3 uur.

Je gaat naar huis met genoeg handvaten om thuis direct mee aan de slag te kunnen.

Prijs €100,- p.p. incl. BTW (kaartverkoop via Eventbrite, max. 6 deelnemers)

Meer informatie   OF BOEK GELIJK >  Ticket 11 februari 2020

 

Workshop Foodfotografie door DeedyLicious.nl

Privé workshop Foodfotografie – alle aandacht voor jou!

Wil je graag de workshop Foodfotografie volgen, maar wil je mij liever geheel tot je eigen beschikking hebben (1 op 1), zonder afleiding van andere deelnemers? Boek dan een privé workshop Foodfotografie. We gebruiken mijn werkruimte in Zoetermeer of ik kom de workshop op locatie geven in jouw keuken. Vraag gerust naar de mogelijkheden.

We gaan met dezelfde onderwerpen als in de groepsworkshop aan de slag, maar krijgt een-op-een les van mij. In 3 uur help ik je om out of de box te denken en geef je direct handvaten waardoor je fotografie nog spannender en persoonlijker wordt.

Ik kwam er achter dat er nog meer fijne plekken in huis waren om te fotograferen

Linda van Lekker eten met Linda

Wanneer de workshop afgelopen is kun je direct het geleerde in praktijk brengen. Hoe fijn is dat?

Prijs €145,- (incl. BTW, excl. reiskosten)

Boek een privé workshop

FOODFOTOGRAFIE MET JE SMARTPHONE!

Foodfotografie met je smartphone | www.deedylicious.nl

Ik krijg vaak de vraag hoe ik foodfoto’s maak met mijn telefoon wanneer ik op pad ben of ergens lekker zit te eten. Speciaal voor foodies ‘onderweg’ heb ik de workshop ‘foodfotografie met je smartphone’ samengesteld. Hierin gaan we natuurlijk aan de slag met het fotograferen van eten met je telefoon, maar leer je ook compositie bepalen én hoe je kunt nabewerken op je smartphone! Er komt geen computer aan te pas. Als klap op de vuurpijl deel ik ook tips & tricks om leuke Instastories mee te maken.

Dus laad je batterij op en poets je scherm en lens goed op en laten we aan de slag gaan! Tussendoor snaaien we lekker onze gefotografeerde hapjes en onder het genot van een drankje bewerken we onze geschoten beelden.

De workshop vindt in groepsverband plaats in Zoetermeer en duurt 2,5 – 3 uur. Je werkt tijdens de workshop met je eigen telefoon. Je gaat naar huis met genoeg handvaten om direct mee aan de slag te kunnen. Let op; de groepsworkshops wordt een select aantal keer georganiseerd, dus wacht niet te lang met aanmelden!

Prijs €80,- p.p. incl. BTW (kaartverkoop via Eventbrite, max. 6 deelnemers)

Meer informatie   OF BOEK GELIJK >  Ticket 14 maart 2020