Workshop foodfotografie

Heb jij een leuke blog, maar lukt het je niet die éne mooie foto te maken? Smaakt je gerecht heerlijk, maar lukt het niet om dit op beeld over te brengen? Is het winter en eigenlijk al te donker om te fotograferen? Heb je een camera, maar weet je niet wat je er allemaal mee kunt?

Dit zijn zo maar een paar vragen waar iedere blogger wel eens tegenaan loopt. En geloof mij als ik je zeg dat iedereen die blogt hier wel eens tegenaan loopt. Hoe fijn zou het zijn om antwoord te krijgen op ál deze vragen? Ik heb de antwoorden op al jouw fotografievragen samengevoegd in één workshop!

Met de workshop foodfotografie die ik geef leer je op een jip en janneke-manier hoe je met jouw camera het beste resultaat kunt behalen. We gaan aan de slag met styling en het gebruik van props. Je leert naar licht te kijken en hoe je hiermee in bijna alle omstandigheden prachtige foto’s kunt maken. Ik behandel in de workshop ook een klein deel aan het gebruik van een daglichtlamp.

Wanneer je naast de workshop foodfotografie ook wilt kijken hoe je het beste uit jouw werkplek kunt halen, kun je er voor kiezen een privé workshop te boeken. Ik kom bij jou langs en ga één op één de workshop behandelen. Daarnaast gaan we jouw werkplek onderzoeken of er meer uit te halen is dan dat je nu doet en brengen dit direct in de praktijk. 

Dé fotografieworkshop die iedere foodblogger moet volgen!

Workshop Foodfotografie door DeedyLicious.nl

Workshop Foodfotografie

In de workshop Foodfotografie gaan we aan de slag om jouw camera beter te leren kennen. We stappen af van de automatische piloot en gaan het beste uit jouw camera halen. Ik geef je tips en tricks om te leren kijken naar lichtcompositie en het gebruik van props.

Tijdens de workshop behandel ik de grootste ergernis van de foodblogger; werken met slecht licht én hoe je makkelijk en betaalbaar kunt werken met een daglichtlamp.

Ik heb er erg veel van geleerd en vind het een echte aanrader!

Debbie van Deb’s Bakery & Kitchen

De workshop vindt in groepsverband plaats in Zoetermeer en duurt drie uur (19.30 – 22.30 uur). Je werkt tijdens de workshop met je eigen camera en (evt.) een statief en werkt in groepjes van twee.

Je gaat naar huis met genoeg handvaten om thuis direct mee aan de slag te kunnen.

Prijs €95,- p.p. incl. BTW

 

Workshop Foodfotografie door DeedyLicious.nl

Privé workshop Foodfotografie – op locatie

Wil je graag de workshop Foodfotografie volgen, maar ben je daarnaast benieuwd wat er mogelijk is in jouw werkomgeving? Boek dan een privé workshop Foodfotografie. Ik kom op locatie en geef in jouw keuken de workshop.

We gaan met dezelfde onderwerpen als in de groepsworkshop aan de slag, maar krijgt een-op-een les van mij. In 2 uur gaan we bij de door jou gekozen locatie bekijken hoe we de keuken of werkplek het beste kunnen gebruiken. Ik help je hierbij om out of de box te denken en geef je direct handvaten waardoor je fotografie nog spannender en persoonlijker wordt.

Ik kwam er achter dat er nog meer fijne plekken in huis waren om te fotograferen

Linda van Lekker eten met Linda

Wanneer ik de deur bij jou achter mij dichttrek, kun je direct het geleerde in praktijk brengen. Hoe fijn is dat?

Prijs €145,- (incl. BTW, excl. reiskosten)

Boek een privé workshop