Supereasy Tomatensoep + free download

Ik hou zó van tomatensoep, maar ik baal er van dat in de recepten meestal kant-en-klare bouillon moet worden gebruikt. Of nog erger; een bouillonblokje. Jammer genoeg zitten in beide ingrediënten bijna altijd smaakversterkers oftewel E621. En laat ik daar nou nét allergisch voor zijn.

Daarom wilde ik graag zelf mijn tomatensoep maken, maar hoe maak ik dat zonder de toevoeging van smaakversterkers? Nou, gewoon, zónder bouillon!

Tomatensoep zonder bouillon?

Check hier maar eens mij Supereasy Tomatensoep. Hier heb je alleen een oven en een blender voor nodig hebt, naast veel verse groenten en een beetje tijd. Het geheel moet wel een paar uur garen. Maar geloof me, dan héb je ook wat! En als je nog wat restjes groenten in de koelkast hebt liggen, doe deze er lekker bij.
Dit recept is heerlijk om mee te variëren; gooi er eens 3 tenen knoflook bij, wat verse rozemarijn of een half pepertje voor wat meer pit. op deze manier heb je elke keer een andere, maar supergezonde tomatensoep! En heb je een beetje teveel gemaakt? Maak een-persoons-porties en zet deze in de vriezer. Zo heb je altijd een snelle, maar gezonde maaltijd op tafel, óók op een drukke dag.

Eet smakelijk!

Supereasy tomatensoep
Print uit en hang op je koelkast!
Dit recept is voor 2 personen.

Ook leuk

Rosti Mepal: Review Margrethe Beslagkom & Mixbeker + winactie! (verlopen)

Rosti Mepal: Review Margrethe Beslagkom & Mixbeker + winactie! (verlopen)

Ik moest even diep graven toen ik de naam Rosti Mepal hoorde. Ik kende het wel, maar waarvan ook alweer? Als je net als ons wel eens kampeert of wanneer je wel eens een zomerse picknickmand hebt inpakt, gaat er waarschijnlijk meteen een belletje rinkelen. […]

Hongaarse Lángos, dé snack die je moet proeven!

Hongaarse Lángos, dé snack die je moet proeven!

Jarenlang heb ik er mijn vakanties doorgebracht; Hongarije. Maar het heeft even geduurd voordat we daar terecht kwamen. In de jaren voordat we in Hongarije kampeerden hebben we mijn moeder gek gemaakt met de vraag of we asje-asje-asjeblieft een keer gingen kamperen. Ze dacht toen dat […]Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *