Strawberry Daiquiri met The Kraken spiced rum

Ik kreeg afgelopen november een prachtige fles The Kraken spiced rum opgestuurd, alleen kon ik deze foodpost niet proeven. We zaten namelijk in onze alcoholvrije maand. Hij moest dus nog even in de kast blijven staan, maar rond de feestdagen heb ik hier eindelijk een heerlijk cocktail mee gemaakt; de Strawberry Daiquiri met The Kraken spiced rum. Serveer deze in een stoer glas met flink wat geschat ijs.

Strawberry Daiquiri met The Kraken spiced rum | www.deedylicious.nl

Strawberry Daiquiri met The Kraken spiced rum

4 januari 2019
: 1 glas
: 5 min
: 5 min

Door:

Dit heb je nodig
  • 4 ijsblokjes
  • 40 ml the Kraken spiced rum
  • 4 aardbeien
  • 20 ml citroensap
  • 10 ml suikerwater
Wat ga je doen?
  • Stap 1 Maal de ijsblokjes tot gruis in een blender en schep dit in een whiskeyglas. Zet deze in de vriezer.
  • Stap 2 Doe de rest van de ingrediënten in de blender en mix dit tot het een gladde massa is.
  • Stap 3 Haal het glas uit de vriezer en schenk de inhoud van de blender hierin. Serveer met een aardbei op de rand van het glas.

Strawberry Daiquiri met The Kraken spiced rum | www.deedylicious.nl

Meer cocktailrecepten? Kijk eens rond tussen mijn al reeds gemaakte cocktails!

 

MUZIEKTIP! (OR NOT)

Bij The Kraken moet ik gelijk aan die reuze inktvis denken en ik kwam een tof filmpje tegen waarbij er in NY een muurschildering is gemaakt voor The Kraken Rum. Supertof om te zien hoe dit wordt opgebouwd en het eindresultaat te zien.

 


Ook leuk

Mineola Mimosa’s + mocktail

Mineola Mimosa’s + mocktail

De lente; hij is weer begonnen! En in het weekend dat de lente officieel begon, was Vriendlief met zijn ‘matties’ op wintersport en ik had geen zin om een heel weekend alleen te zijn. Dus nodigde ik mijn foodie friends Francesca en Linda uit om gezellig te komen […]

Summer cocktail met homemade aardbeienlikeur

Summer cocktail met homemade aardbeienlikeur

Ik kan er niets aan doen, maar ondanks dat het verdomd veel werk is om een beetje leuk feestje voor te bereiden, is het mij alle moeite meer dan waard en kan ik ze niet vaak genoeg organiseren. Ik vind het heerlijk om gezellig te kletsen […]1 reactie op “Strawberry Daiquiri met The Kraken spiced rum”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *