Skullcandy Navigator: Stijlvol muziekgenot

Als je een aantal foodies in je sociale netwerk hebt zitten, zie je dat er bij hun zowat dagelijks foodpost op de mat valt. Of dat ze bijna een vriendschappelijke band krijgen met hun postbode, omdat die elke dag food-related items brengt om uit te mogen testen.

Zo af en toe test ik ook producten uit, alleen te weinig om mijn postbode met ‘mattie’ aan te kunnen spreken. Maar onlangs kon ik deze lieve man wel bijna om de nek vliegen, want ook ik had een pakketje. Nee dit keer niet met foodpost, maar met audiopost. Tof!  Ik kreeg deze prachtige koptelefoon opgestuurd om uit te proberen. Een prachtige Skullcandy Navigator koptelefoon! Ik heb deze voor je uitgeprobeerd en maak in dit artikel de balans voor je op. 

Skullcandy Navigator: Stijlvol muziekgenot | www.deedylicious.nlGeluidskwaliteit

Na het uitpakken van de koptelefoon, kon ik natuurlijk niet wachten om deze meteen uit te proberen. Direct heb ik hem in mijn iPhone geplugged en was aangenaam verrast over de geweldige geluidskwaliteit! Omdat de oorschelpjes niet al te groot zijn – althans dat zeg ik als DJ, die áltijd met een megagrote koptelefoon staat te draaien – had ik het gevoel dat de kwaliteit niet al te best zou zijn. Maar niets was minder waar. De bass komt lekker door en mid en high zijn lekker aanwezig. Totaal niet schel of uit balans, wat ik met andere kleinere koptelefoons vaak wel heb. Ook met een hoger volume blijft de kwaliteit in stand.

Skullcandy Navigator: Stijlvol muziekgenot | www.deedylicious.nlGebruiksgemak

Ik ben nogal gevoelig voor de druk die een koptelefoon op je oren uitbrengt bij langdurig gebruik. Maar met de volle, zachtlederen earpads heb je hier geen last van. Het snoer is lang genoeg om je telefoon of mediaspeler in je jaszak, kontzak te stoppen.

Het mooie is dat je iOS devices te bedienen zijn middels het Mic3-systeem. Dit is een bedieningspaneel dat aan het snoertje vast zit (zie foto hieronder). Je kunt er mee bellen en Siri beantwoord je ook nog eens vriendelijk als je haar een vraag stelt.
Het verstellen van de earpads vind ik wel een beetje ‘wiebelig’ gaan. Doordat je de metalen geleiders ‘door’ de earpads moet schuiven, voelt dit wat minder solide aan. Maar wanneer ze eenmaal goed zijn ingesteld voor je bolletje, hoef je er daarna natuurlijk niet meer aan te komen. Even met beleid doen dus 😉

Skullcandy Navigator: Stijlvol muziekgenot | www.deedylicious.nlDesign

De Skullcandy Navigator heeft een strak en simpel design dat in verschillende kleurstellingen verkrijgbaar is. Met metalen details en afwerkingen heb je met dit model een stylish-verantwoorde koptelefoon op je hoofd. Voor de dames is er trouwens nog een leuk feitje; Skullcandy heeft speciale headphones voor vrouwen ontwikkeld: de Knockout. Deze zijn voorzien van kekke kleurtjes of een vrolijk bloemenmotief én voorzien van earpads waar je make-up niet aan hecht.

Skullcandy Navigator: Stijlvol muziekgenot | www.deedylicious.nlEindoordeel

Doordat het een kleine on-ear is, komt er net iets teveel omgevingsgeluid door, om deze tijdens een set te gebruiken in een dampende club. Maar de Navigator gaat vanaf nu wel mee op elke vakantie en de bus en trein. Hij is lekker klein op te vouwen, dus supermakkelijk om overal mee naartoe te nemen. En naast dat het geluid erg fijn is, loop ik er ook nog eens stylish-verantwoord bij!

De Skullcandy Navigator is te koop bij SkullcansyStore.nl

Skullcandy Navigator: Stijlvol muziekgenot | www.deedylicious.nl

Voor dit artikel hebben we een product gekregen om te proberen.
Maar als DeedyLicious er niet blij van wordt, krijgt het geen plekje op deze site:
‘Cos if it ain’t Delicious, it ain’t DeedyLicious!Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *