Rosti Mepal: Review Margrethe Beslagkom & Mixbeker + winactie! (verlopen)

Rosti Mepal: Review Margrethe Mengkom & Mixbeker + winactie! | www.deedylicious.nlIk moest even diep graven toen ik de naam Rosti Mepal hoorde. Ik kende het wel, maar waarvan ook alweer? Als je net als ons wel eens kampeert of wanneer je wel eens een zomerse picknickmand hebt inpakt, gaat er waarschijnlijk meteen een belletje rinkelen.
Rosti Mepal fabriceert namelijk al meer dan 60 jaar (!) duurzame kunststof producten die alles te maken hebben met eten en drinken. De mix van Scandinavisch en Nederlands design levert al jaren blije consumenten op en het assortiment groeit nog steeds.

Vernieuwde webshop

Rosti Mepal: Review Margrethe Mengkom & Mixbeker + winactie! | www.deedylicious.nlOnlangs is de webshop van Rosti Mepal geheel vernieuwd en hebben meteen wat fijne nieuwe producten toegevoegd aan het toch al zéér uitgebreide assortiment.

Zo hebben ze nieuwe serviezen en keukentextiel toegevoegd, die jouw vakantie of picknick nog meer opvrolijken. Maar ook deze schattige Margrethe eierdopjes én Margrethe beslagkommen zijn nieuw. Van de nieuwe kleuren beslagkommen en mixbekers werd ik zó blij: Naast de al reeds verkrijgbare hippe knalkleuren, zijn er nu namelijk ook retro kleuren verkrijgbaar. In het retro-blauw, -groen, -geel of -roze staan deze prachtig in de landelijke of suikerzoete keuken.

Rosti Mepal: Review Margrethe Mengkom & Mixbeker + winactie! | www.deedylicious.nlSolide keukenhulpjes

De Margrethe beslagkom en mixbeker zijn van melamine en voelen solide aan. Ze zijn redelijk zwaar en dit is heel fijn in combinatie met de rubberen ring die onderop zit. De kom en beker blijven door dit gewicht én de rubberen voet perfect staan wanneer je aan het mixen of pureren bent. En ook fijn; het kan allemaal zó in de afwasmachine.

Rosti Mepal: Review Margrethe Mengkom & Mixbeker + winactie! | www.deedylicious.nl

 

Rosti Mepal: quality, design, function!

 

Bij de beslagkom en mixbeker kun je los een deksel bestellen, waardoor je je producten na het mixen in de kom of beker kunt laten zitten en deze afgedekt in de koeling kunt zetten. Geen geklungel met vershoudfolie meer 😉
Voor de beslagkom is er ook nog een speciale deksel verkrijgbaar, waarin een multifunctionele schaaf verwerkt zit. Klik het benodigde hulpstuk op de deksel, schaaf of rasp wat je wilt en het valt direct in je kom. Hoe makkelijk wil je het hebben?

Rosti Mepal: Review Margrethe Mengkom & Mixbeker + winactie! | www.deedylicious.nlNaast dat het erg duurzaam en praktische spullen zijn, heeft Rosti Mepal een vrolijk uiterlijk waar ik helemaal happy van wordt.

 

Winactie!

Ik ben zo enthousiast over deze Margrethe beslagkom dat ik er een ga weggeven!

Wil jij zo’n toffe retro green 3L beslagkom van Rosti Mepal winnen?
Laat een reactie achter onder dit artikel met geldig e-mailadres, dan weet ik dat je mee wilt doen.
– Like mijn facebookpagina Miss Deedy en de pagina van Rosti Mepal.

Helaas, de actie is verlopen en je kunt niet meer meedoen. Hou de site in de gaten voor meer acties.  

Voor deze review heb ik een Margrethe beslagkom -en mixbeker ontvangen van Rosti Mepal. Zoals je van mij gewend bent, geef ik een eerlijke oordeel. 
 
 
 

Ook leuk

WIN – 2x Eetkalender van Francesca Kookt!

WIN – 2x Eetkalender van Francesca Kookt!

Vorig jaar heb je hem misschien al voorbij zien komen, maar ook dit jaar heb ik weer de fantastische Eetkalender met Francesca Kookt mogen maken en wat zijn we er trots op! Keihard hebben we er aan gewerkt om voor jullie weer een kalender boordevol inspiratie te […]

WINACTIE Siciliaans Delicatessenpakket Amesi t.w.v. €55! (verlopen)

WINACTIE Siciliaans Delicatessenpakket Amesi t.w.v. €55! (verlopen)

Je hebt ze vast al gezien, die overheerlijk mini appeltaartjes met de hazelnootpasta van Amesi. Zo niet, dan zeker even doen. Deze taartjes zijn makkelijk te maken en met de smaakmaker van Amesi waar een beetje truffel in zit, heb je in een mum van […]55 reacties op “Rosti Mepal: Review Margrethe Beslagkom & Mixbeker + winactie! (verlopen)”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *