Review: Hed Kandi Miami 2014

JA, de zomer is onderweg! En dan krijg ik altijd weer zin om al mijn Hed Kandi albums uit de kast te trekken. Vooral de Beach House edities: Hiermee heb ik menig zomer doorgebracht, in de cabrio, achter de decks of als bezoeker op de meest fijne strandfeestjes, love it. Toen er begin dit jaar een nieuw verzamelalbum ter ere van het WMC (je weet wel waar ik laatst over schreef) kon ik dan ook niet wachten dit album aan te schaffen. Hieronder mijn favorieten van het album Hed Kandi Miami 2014.

Hed Kandi Miami 2014100% Zongarantie

Met de tunes die op deze plaat staan, heb je 100% zongarantie. Het maakt niet uit waar je hem opzet, die gele bol schijnt altijd!

De opener van Freemasons knalt al lekker door je speakers en geeft meteen het gevoel weer wat ik hierboven beschrijf.
En wanneer de Groove Cartel instart, heb je het gevoel met je tenen in het zand te staan.
Bij het nummer van ATFC moet je echt al op de dansvloer staan, want hier krijg ik zo’n goeie vibe van! Een ouwetje in een nieuw jasje. En daar staan er meer van op dit album.
Crazibiza gebruik erg veel bekende samples, maar deze kan ik zeker waarderen. Hier gingen we vroeger al op los, en met deze remix mogen we dat gewoon weer. 😉
Van het nummer van Red Carpet word ik een beetje verdrietig. Toen het origineel hiervan uitkwam was iedereen gehypnotiseerd door dit nummer en zo ook ik. Op dit album staat de zóveelste remix van dit nummer. En ik merk dat kier  een beetje “numb” voor begin te worden. Heel jammer, aangezien het nog steeds een topplaat is. Ik skip deze dan ook maar snel door. NEXT!
Jawel hoor, daar zijn ze weer! Hardsoul heeft weer fijne nieuwe tunes en daar ben ik fan van! ik ben dan ook zo blij dat ze op dit album terecht zijn gekomen. En dat zijn ze zelf ook, kijk maar. 😉
Wat is een album zonder dé Chicago-sound? Dankzij Pete Griffiths worden we meegenomen naar de begintijd van de House-beweging. En als je goed 
luistert zal je nog even worden herinnerd aan de Godfather of House; Frankie Knuckles …R.I.P man.

Ik heb hier alle besproken platen voor je op een rij gezet in een handige playlist, enjoy!

Er staan in totaal 30 fijne tracks op met daarbij nog twee mixen die elk ruim een uur duren. Fantastisch file-materiaal 😉 Deze zijn gemixt door Glen Horsborough en Nathan Cozzetto.
Wil je dit album ook in jouw bezit krijgen? Klik dan hier en download ‘m in de iTunes-store.

 


Ook leuk

Rosti Mepal: Review Margrethe Beslagkom & Mixbeker + winactie! (verlopen)

Rosti Mepal: Review Margrethe Beslagkom & Mixbeker + winactie! (verlopen)

Ik moest even diep graven toen ik de naam Rosti Mepal hoorde. Ik kende het wel, maar waarvan ook alweer? Als je net als ons wel eens kampeert of wanneer je wel eens een zomerse picknickmand hebt inpakt, gaat er waarschijnlijk meteen een belletje rinkelen. […]

Mexicaanse restaurants top 3

Mexicaanse restaurants top 3

Nog nooit heb ik enig voet gezet op Mexicaanse bodem, dat staat nog op mijn bucketlist. Maar het Mexicaanse eten heb ik daarentegen al regelmatig naar binnen geschoven. Taco’s, nacho’s, fajita’s, burrito’s, je maakt mij er altijd blij mee. De Mexicaanse keuken is van oorsprong een […]Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *