Koffie cocktail met Amarula en vodka

Aan het einde van het jaar werd ik verrast door foodpost met daarin een heerlijk fles Amarula. Ik had dit drankje nog nooit gedronken, dus ik was blij verrast om deze eens te mogen proberen. Met alleen wat ijs is dit drankje al heerlijk, maar met het recept voor deze koffie cocktail met Amarula en vodka heb je een heerlijk romige drankje. Wij hebben op oudejaarsavond genoten van de cocktail, dus ik wilde je het recept niet onthouden. Serveer hem in een mooi likeurglas en geniet!

Koffie cocktail met Amarula en vodka | www.deedylicious.nl

Koffie cocktail met Amarula en vodka

4 januari 2019
: 1 glas
: 5 min
: 5 min

Door:

Dit heb je nodig
  • 50 ml espresso
  • 1 tl suiker
  • cocktailshaker
  • 6 ijsblokjes
  • 30 ml Amarula
  • 20 ml Vodka
Wat ga je doen?
  • Stap 1 Maak de espresso en los hierin de suiker op.
  • Stap 2 Doe de helft van de ijsblokjes in de shaker en voeg de espresso, Amarula en wodka toe.
  • Stap 3 Shake en serveer in een glas met de overige ijsblokjes.

Amarula koffie cockKoffie cocktail met Amarula en vodka | www.deedylicious.nltail | www.deedylicious.nl

Meer cocktailrecepten? Kijk eens rond tussen mijn al reeds gemaakte cocktails!

 

MUZIEKTIP!

Aangezien dit een Afrikaans drankje is, hoort hier natuurlijk muziek bij met Afrikaanse roots.


Ook leuk

Strawberry Daiquiri met The Kraken spiced rum

Strawberry Daiquiri met The Kraken spiced rum

Ik kreeg afgelopen november een prachtige fles The Kraken spiced rum opgestuurd, alleen kon ik deze foodpost niet proeven. We zaten namelijk in onze alcoholvrije maand. Hij moest dus nog even in de kast blijven staan, maar rond de feestdagen heb ik hier eindelijk een heerlijk […]

Summer cocktail met homemade aardbeienlikeur

Summer cocktail met homemade aardbeienlikeur

Ik kan er niets aan doen, maar ondanks dat het verdomd veel werk is om een beetje leuk feestje voor te bereiden, is het mij alle moeite meer dan waard en kan ik ze niet vaak genoeg organiseren. Ik vind het heerlijk om gezellig te kletsen […]Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *