Kinderen van nu met een walkman

Wij hebben er vroeger onze favoriete nummers op grijsgedraaid, dat kon je al lezen in mijn blog over de cassette-posters. Maar hoe kijkt de jeugd van tegenwoordig naar dit gekke mini-muziekdoosje? Grappig om te zien dat ze geen flauw idee hebben wat hiermee te doen. Terwijl het voor ons dertigers de normaalste gang van zaken is.

Best quote

I feel só sorry for you guys who lived in the 90’s


Ook leuk

Miss Deedy ruimt op: Easy Peasy – Winactie! (Verlopen)

Miss Deedy ruimt op: Easy Peasy – Winactie! (Verlopen)

Miss Deedy ruimt op! Ik heb de afgelopen jaren aardig wat kookboeken verzameld. Maar help; mijn kast puilt uit! Hij puilt uit van boeken die ik bijna niet inkijk, omdat ik dacht dat het iets voor mij zou zijn. Maar soms heb je dat; dan is […]

Native Union CLIC Wooden voor iPhone 6

Native Union CLIC Wooden voor iPhone 6

Al sinds jaar en dag ben ik fan van Apple. Omdat ik Grafisch Vormgever ben heb ik de interesse in eerste instantie gekregen vanwege de computers en laptops. Maar later ook vanwege de iPhone en iPad. Het besturingssysteem spreek mij erg aan, maar bij Apple […]Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *