Hipstamatic DSPO: een sociaal foto-album

Vroeger, voordat ik een digitale spiegelreflexcamera had, gebruikt ik eigenlijk altijd mijn telefoon om foto’s mee te maken. En dan het liefste in combinatie met de app Hipstamatic. Geweldig vond ik het en dan vooral de Loftus lens. Jawel…ontwikkeld door de huisfotograaf van Jamie Oliver 😉

Hipstamatic DSPO: een sociaal foto-album | www.deedylicious.nl
De laatste creaties die ik vorig jaar uit mijn Hipstamatic-app heb geperst.

Maar ‘to be honest’ open ik die app nog zelden, omdat ik het nu juist de kunst vind om zonder effecten een mooie foto te kunnen schieten. Maar de makers van deze app hebben toch weer wat leuks bedacht; Hipstamatic DSPO (spreek uit al dis-po van disposible camera). Hiermee kun je een vriendenalbum samenstellen met de gemaakte foto’s van ieders telefoon.

Verrassingsfoto

Download de gratis app, waarbinnen je overigens nog wat extra effecten kunt aanschaffen, en maak jullie fotoalbum aan. Stel je vriendengroep vanuit de app samen en bepaal een tijd hoe lang er foto’s gemaakt mogen worden. Dit kan al vanaf een uur tot zelfs een jaar! Pas nadat deze tijd is verstreken wordt de inhoud van het album beschikbaar en kunnen jullie allemaal de gemaakte foto’s zien. Je kunt na het maken van de foto er een tekst aan toevoegen of op schrijven.

Hipstamatic DSPO: een sociaal foto-album | www.deedylicious.nlFestivalhit

Deze app is super geschikt voor op festivals. Vaak ga je daar met een groep naartoe, maar halverwege de dag scheiden de wegen vaak toch even. Later die dag vind je elkaar wel weer terug, maar hoe leuk is het dat je na het festival nog een verrassingsalbum kan terugkijken van ieders avonturen op hetzelfde terrein?!

Download nu de gratis app!

Hipstamatic DSPO: een sociaal foto-album | www.deedylicious.nlGeef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *