Grafisch ontwerp / DTP

Of je nu een magazine wilt laten ontwerpen, visuele / digitale / social media content nodig hebt of een advertenties in de krant wilt plaatsen; DeedyLicious kan helpen om jouw bedrijf professioneel in de markt te zetten. Al meer dan 15 jaar werk ik professioneel als grafisch vormgever en heb een neus voor mooie uitingen. Daarnaast werk ik als fotograaf en creëer ik video’s voor Youtube die ik schiet en monteer. Bij DeedyLicious kun je terecht voor het totaalpakket.

Ik ben als freelance grafisch ontwerper in te huren voor al jouw (spoed)klussen. Zoek je iemand die een paar maanden op locatie kan werken, bijvoorbeeld om een zwangerschapsverlof te overbruggen, ook dan ben je bij mij aan het juiste adres.

Heb je een tof project waar wij samen aan kunnen werken? Stuur een mail of nodig mij uit voor een kop cappuccino, dan bespreken we direct wat ik voor je kan betekenen.

Stuur een mail

WAT KAN IK VOOR JE BETEKENEN?

 • Grafisch ontwerp / DTP
  • online & offline
  • boeken
  • magazines
  • advertenties
  • huisstijl
 • Beeldbewerking (Photoshop & Illustrator pro)
  • kleurcorrecties
  • retouche
 • Digitale content t.b.v. websites/social media
  • platte banners
  • bewegende banners
  • instagram content op maat
  • facebook content op maat

VOORBEELDEN WERK

klik op de afbeelding voor meer beelden

 

Eetkalender

DeedyLicious grafisch ontwerp en fotografie | www.deedylicious.nl

– Ontwerp
– Opmaak

In samenwerking met Francesca Kookt heb ik de Eetkalender ontworpen. Met verenigde krachten hebben we deze kalender samengesteld waarin 200+ recepten zijn opgenomen. Ontwerp, opmaak en een deel van de foodfotografie is van mijn hand. De kalender hangt al 3 jaar in keukens door het hele land!

Logodesigns

DeedyLicious grafisch ontwerp en fotografie | www.deedylicious.nl

– Ontwerp
– Opmaak

Voor Lekker eten met Linda heb ik een logo ontwikkeld. Een fris en herkenbaar beeldmerk voor op de website. Daarbij een ontwerp voor visitekaartje gemaakt en header voor op haar website.

Huisstijlen

DeedyLicious grafisch ontwerp en fotografie | www.deedylicious.nl

– Ontwerp
– Opmaak
– Webdesign
– Fotografie

Voor restaurant Loof heb ik een logo ontwikkeld met bijbehorende huisstijl. In deze stijl visitekaartjes gemaakt en een ontwerp voor een WordPress website. Daarnaast heb ik diverse gerechten en het interieur gefotografeerd. Ook de fotografie voor hotelkamer die zij verhuren heb ik verzorgd, zodat deze representatief op de bookingsites staat.

Magazines

DeedyLicious grafisch ontwerp en fotografie | www.deedylicious.nl

– Opmaak
– Beeldredactie
– Fotografie

Voor deBoekensalon heb ik in de beginjaren de opmaak voor het magazine mogen verzorgen in opdracht van NBD Biblion. Naast de opmaak en beeldredactie, fotografeerde ik diverse zaken die in het blad terugkwamen. Soms werden deze beelden verwerkt in advertenties.

Advertenties 

DeedyLicious grafisch ontwerp en fotografie | www.deedylicious.nl

– Opmaak
– Fotografie
– Beeldbewerking

Voor in het magazine deBoekensalon heb ik meerdere advertenties gemaakt. Met behulp van fotografie en grafische huisstijl elementen heb ik hier een strak geheel van gemaakt. 

 

Aanbiedingsbrochures

DeedyLicious grafisch ontwerp en fotografie | www.deedylicious.nl

– Ontwerp
– Opmaak
– Vrijstaand maken

Brochure met de aanbiedingen voor het fonds van NBD bilion. Hierin gewerkt met materiaal van de uitgeverij. Om de brochure net zo vrolijk te laten overkomen als de boekjes waren, heb ik gespeeld met het beeldmateriaal door dit veelal vrijstaand te maken om er een creatieve invulling aan te geven.