Food fotografie en receptontwikkeling

Het fotograferen van eten is begonnen als hobby, maar uit de hand gelopen na de komst van mijn spiegelreflexcamera. De afgelopen jaren heb ik mij gespecialiseerd in het fotograferen van gerechten. Het liefst gebruik ik daglicht, maar ook met kunstlicht komen er fingerlicking plaatjes uit mijn camera. Ben je op zoek naar een fotograaf die bekend is met food fotografie dan ben je bij DeedyLicious aan het juiste adres. Neem gerust contact op, dan bespreken we de mogelijkheden.

 

Vraag offerte aan

info@deedylicious.nl
06 52 394 552

Food fotografie
Zet jouw gerechten écht in het zonnetje door ze prachtig te laten vastleggen. En zelfs gerechten die er op het eerste oog niet zo fraai uitzien, kunnen we omtoveren tot een heerlijke foto. Ik maak gebruik van verschillende achtergronden, props (doeken, servies en bestek) om een foto zo smakelijk mogelijk vast te leggen. Ik fotografeer op jouw gewenste locatie en kan in overleg de styling verzorgen.

Food fotografie – prijs op aanvraag

Receptontwikkeling en foodfotografie
Heb je een voedingsplatform of een tof product waarvan je recepten zou willen hebben? Ik ontwikkel recepten conform jouw wensen en fotografeer deze direct vanuit mijn eigen keuken. Samen maken we vooraf een plan en ik duik daarna de keuken in. Beelden worden direct op het juiste formaat bij je aangeleverd, zodat je er geen omkijken naar hebt bij het uploaden naar je website of het aanleveren bij printmedia.

SPECIAL ✨ FOODFOTOGRAFIE KOOKDAG

Ben je foodblogger, maar sta je liever in de keuken dan achter de camera? Of heb je een grote opdracht liggen en wil je in korte tijd meerdere recepten op de foto hebben?  Laten we samenwerken en boek een Foodfotografie Kookdag!

Salade met appel, gekaramelliseerde walnoten en cranberry's | www.deedylicious.nl
Semifreddo met pinda's en winterse karamelsaus | www.deedylicious.nl
Pastasalade met pompoen, spinazie en pesto
Bietenloempia's in the remix | www.deedylicious.nl
Currysoep met zoete aardappel en naan | www.deedylicious.nl
Vegetarische taquito's met Pico de Gallo | www.deedylicious.nl
Frambozenijsjes met yoghurt conrflakes | www.deedylicious.nl
Pinkies; blondies met frambozen en witte chocolade | www.deedylicious.nl
Kibbelingsalade met kruidenyoghurt | www.deedylicious.nl
Griekse couscoussalade met lekkere serveertip | www.deedylicious.nl