DrumPants, een band in je broekzak

Kun jij, net als zovelen, ook niet stilzitten bij het beluisteren van muziek? Drum je net als ik ook altijd mee met de maat, de hi-hat of basedrum? Dan is deze gadget écht iets voor jou! Althans; als je écht niets beters te doen hebt dan. Want boy oh boy, wat heb ik hard gelachen toen ik dit voor het eerst zag. Ik zou dit nóóit in het openbaar doen denk ik, haha!

Je trekt het aan, plugged het in en drummen maar! En ik ken een vriendje waar dit voor op het lijf geschreven is!

DrumPants - Wear anything DrumPants - Wear anything

Naast het maken van muziek met dit draagbare instrument, kun je er ook verschillende apps mee besturen. How cool is this?!

 

Je kunt de DrumPants hier bestellen.

Volg Miss Deedy nu ook op FacebookTwitter,  Bloglovin’ of Instagram


Ook leuk

Native Union CLIC Wooden voor iPhone 6

Native Union CLIC Wooden voor iPhone 6

Al sinds jaar en dag ben ik fan van Apple. Omdat ik Grafisch Vormgever ben heb ik de interesse in eerste instantie gekregen vanwege de computers en laptops. Maar later ook vanwege de iPhone en iPad. Het besturingssysteem spreek mij erg aan, maar bij Apple […]

Creatief met cassettes

Creatief met cassettes

Ken jij ze nog? De bandjes waar we vroeger urenlang naar luisterde? Waar we hele ‘playlists’ op opnamen en aan ons eerste vriendje gaven met romantische liedjes. The good old days 😀   Rolling Radio Iedereen die ooit met cassettes in aanraking is gekomen, heeft […]Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *