Are you ready for the beach?

Nu de lente wel héél vroeg is begonnen, krijg ik direct zin in de zomer! Weer lekker luieren op het strand, picknicken in het park en natuurlijk de strandfeesten!
Met deze mix kom je alvast lekker in de stemming. Het mag dan een mix van vorig jaar, maar bij het zien van de zon klinkt hij nog éven lekker als toen.

Geniet er van en tot ziens op het strand!

Follow DJ Miss Deedy on Mixcloud

 

 Playlist

  1. If This – by Danny Daze & Matches
  2. Femi’s Blues – by Greg Gauthier
  3. Run Away (Gianni Junior Deepness Mix) – by Paul Deep, Jayla
  4. Melody – by HotBox
  5. Warm – by Loaded Dice
  6. Hell Yeah (Katorski Mix) – byC hristian Malloni
  7. Suono Del Cielo – by Guy Robin
  8. You & Me – byY ogi & Husky


Ook leuk

Rosti Mepal: Review Margrethe Beslagkom & Mixbeker + winactie! (verlopen)

Rosti Mepal: Review Margrethe Beslagkom & Mixbeker + winactie! (verlopen)

Ik moest even diep graven toen ik de naam Rosti Mepal hoorde. Ik kende het wel, maar waarvan ook alweer? Als je net als ons wel eens kampeert of wanneer je wel eens een zomerse picknickmand hebt inpakt, gaat er waarschijnlijk meteen een belletje rinkelen. […]

Mexicaanse restaurants top 3

Mexicaanse restaurants top 3

Nog nooit heb ik enig voet gezet op Mexicaanse bodem, dat staat nog op mijn bucketlist. Maar het Mexicaanse eten heb ik daarentegen al regelmatig naar binnen geschoven. Taco’s, nacho’s, fajita’s, burrito’s, je maakt mij er altijd blij mee. De Mexicaanse keuken is van oorsprong een […]Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *