Over DeedyLicious

DeedyLicious is meer dan een blog

Als grafisch vormgever zit het in mijn bloed om mooie dingen te maken. Alles het liefst tot in de puntjes verzorgd. Of het nou om het opmaken van drukwerk, content voor social media of fotografie gaat; al meer dan 15 jaar is het doel om alles zo mooi mogelijk uit de verf te laten komen. Er zijn tenslotte al genoeg lelijke dingen in de wereld, vind je niet?

Je kunt bij DeedyLicious terecht voor:

stuur een mail

 

DeedyLicious aan het werk

Ik heb afgelopen jaren al toffe dingen mogen ontwerpen. Zo heb ik samen met mijn BFF Francesca Kookt de Eetkalender ontwikkeld en in eigen beheer uitgegeven. Ik mocht voor haar kookboek ‘Mag ik nog een hapje?’ de foodfotografie verzorgen en heb haar eBook ’50 recepten van 5 jaar Francesca Kookt’ ontworpen. Ik maakte filmpjes, schoot prachtige plaatjes van een hotelkamer, ontwierp een spelbord en kookte recepten in opdracht van een voedingsplatform. Heerlijk die afwisseling!

Op de blog combineer ik lekkere recepten met muziek en design. ‘Wat een rare combi’ hoor ik je denken. Maar met mijn grafische blik, afkeer tegen pakjes en zakjes (en daarbij voorkeur voor verse ingrediënten) het toepassen van foodfotografie én jarenlange ervaring als DJ past dit geheel in mijn belevingswereld.
Met de blog DeedyLicious probeer ik je mee te laten genieten van de heerlijke dingen die ik kook, fotografeer en naast het koken nog meer creëer. Denk hierbij aan reviews van toffe producten tot aan tips voor je vakantiebestemming.

Ik haal naast schrijven voor mijn blog, het ontwerpen en fotograferen, heel veel voldoening uit het lesgeven in fotografie. Tijdens de workshop foodfotografie maak ik je op een simpele manier wegwijs in jouw eigen camera en leer je de tips en tricks van het fotograferen van eten. Leuk is ook dat ik deze workshop foodfotografie tegenwoordig ook bij jou thuis kan geven.

Liefs-wendyKijk lekker rond en laat eens een berichtje achter, altijd gezellig.
Veel plezier op mijn blog DeedyLicious!