Grafisch ontwerp / DTP

Of je nu een magazine wilt laten ontwerpen, advertenties in de krant wilt zetten of visual content nodig hebt voor je social media kanaal; DeedyLicious kan helpen om jouw bedrijf professioneel in de markt te zetten. Al meer dan 15 jaar werk ik als grafisch vormgever en heb een neus voor mooie uitingen.

Heb je een tof project waar wij samen aan kunnen werken? Nodig mij dan uit voor een kop koffie, dan bespreken direct wat ik voor je kan betekenen.

Stuur een mail
Wat kan ik voor je betekenen?

  • Grafisch ontwerp / DTP
  • Beeldbewerking
  • Vrijstaand maken
  • Digitale content

Voorbeelden werk

klik op de afbeelding voor meer beelden

 

deBoekensalon magazine

DeedyLicious grafisch ontwerp en fotografie | www.deedylicious.nl– Opmaak
– Beeldredactie
– Fotografie

Voor deBoekensalon heb ik in de beginjaren de opmaak voor het magazine mogen verzorgen in opdracht van NBD Biblion. Naast de opmaak en beeldredactie, fotografeerde ik diverse zaken die in het blad terugkwamen. Soms werden deze beelden verwerkt in advertenties.

Advertentie MWAH 

DeedyLicious grafisch ontwerp en fotografie | www.deedylicious.nl– Opmaak
– Fotografie
– Beeldbewerking

Voor in het magazine deBoekensalon heb ik meerdere advertenties gemaakt. Met behulp van fotografie en grafische huisstijl elementen heb ik hier een strak geheel van gemaakt. 

 

Aanbiedingsbrochure

DeedyLicious grafisch ontwerp en fotografie | www.deedylicious.nl

– Ontwerp
– Opmaak
– Vrijstaand maken

Brochure met de aanbiedingen voor het fonds van NBD bilion. Hierin gewerkt met materiaal van de uitgeverij. Om de brochure net zo vrolijk te laten overkomen als de boekjes waren, heb ik gespeeld met het beeldmateriaal door dit veelal vrijstaand te maken en er een creatieve invulling aan te geven.

Logodesign

DeedyLicious grafisch ontwerp en fotografie | www.deedylicious.nl– Ontwerp
– Opmaak

Voor Lekker eten met Linda heb ik een logo ontwikkeld. Een fris en herkenbaar beeldmerk voor op de website. Daarbij een ontwerp voor visitekaartje gemaakt en header voor op haar website.

Eetkalender

DeedyLicious grafisch ontwerp en fotografie | www.deedylicious.nl– Ontwerp
– Opmaak

In samenwerking met Francesca Kookt heb ik de Eetkalender ontworpen. Met verenigde krachten hebben we deze kalender samengesteld waarin 200+ recepten zijn opgenomen. Ontwerp, opmaak en een deel van de foodfotografie is van mijn hand. De kalender is in het hele land beschikbaar.

Huisstijl Loof

DeedyLicious grafisch ontwerp en fotografie | www.deedylicious.nl– Ontwerp
– Opmaak
– Webdesign
– Fotografie

Voor restaurant Loof heb ik een logo ontwikkeld met bijbehorende huisstijl. In deze stijl visitekaartjes gemaakt en een ontwerp voor een WordPress website. Daarnaast gerechten en interieur gefotografeerd. Ook de fotografie voor hotelkamer die zij verhuren heb ik verzorgd, zodat deze representatief op de bookingsites staat.